24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salile de asteptare din gara CFR Braila sunt inchise cu lacatul

Boschetarii nu mai au unde dormi.Conducerea gării CFR Brăila a luat decizia de a închide sălile de aşteptare pentru a scăpa de persoanele fără adăpost care obişnuiau să doarmă şi să facă mizerie în aceste încăperi. Acum accesul în sala de aşteptare se face doar în baza biletului de călătorie.

Pe uşa sălii de aşteptare pentru clasa I este postat un afiş care îşi înştiinţează pe cei care doresc să utilizeze sala să solicite descuierea acesteia la Biroul de mişcare. La fel pot proceda şi posesorii legitimaţiilor de călătorie pentru clasa a II-a.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.