24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salariul minim pe economie trebuie sa fie 700 lei si pentru braileni

Potrivit Hotărârii Guvernului 1225 din 2011, începând cu data de 1 ianuarie 2012, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se stabileşte la 700 lei lunar. Acest salariu este aferent unui program complet de lucru de 169,333 ore în medie pe lună, reprezentând 4,13 lei/oră.

Având în vedere această prevedere legală, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila, Dumitru Văduva, reaminteşte angajatorilor că au obligaţia să asigure angajatului un salariu care nu poate fi mai mic de 700 de lei.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.