24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Restantele la caldura macina CET-ul brailean

Nici pe timp de vara brailenii nu dau semne ca isi acopera, macar putin cate putin, din datoriile catre CET. Primarul Brailei, Aurel Simionescu, aminteste in declaratiile sale, ori de cate ori are ocazia, aceasta problema cetatenilor si le adreseaza rugaminti care sa ii mobilizeze spre achitarea restantelor.

Este de amintit faptul ca ierna trecuta când brăilenii racordaţi la reţeaua de încălzire termică au rămas câteva săptămâni fără căldură în apartamente, din cauza datoriilor neachitate de unii brăileni, primarul municipiului Brăila a avut discuţii cu reprezentanţii Poliţiei Locale, dar şi cu cei de la CET, pentru a se deplasa la fiecare Asociaţie de Proprietari din municipiu şi a le pune la dispoziţie lista cu datornicii, pentru ai atenţiona.

De altfel primarul Simionescu, face apel la brăilenii cu “musca pe căciulă”, care primesc apă caldă şi căldură de la CET, să îşi plătească datoriile acum pe timpul verii, deoarece factura întreţinerii este mai mică.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.