24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reabilitarea strazilor Brailei este pusa in dificultate de conducte

A trecut iarna, a venit vremea frumoasă, iar lucrările de reabilitare a străzii Calea Călăraşilor, dar şi a Bulevardului Dorobanţilor au început din nou.

Ca la fiecare lucrare, imprevizibilul apare atunci când nu te aştepţi, chiar dacă dispui de anumite tehnici noi sau de zeci de hărţi, care îţi indică diferite trasee de canalizare sau apă.

Iată că la Bariera Călăraşilor, una dintre principalele intersecţii ale municipiului, au apărut unele probleme.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.