24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prognoza meteo

Prognoza meteo pentru luna februarie 2012 este pentru un regim termic in limitele climatologice specifice perioadei, cu un regim pluviometric normal in cea mai mare parte a teritoriului, cu exceptii locale in Moldova. Inceputul lunii va fi marcat de ger, specific perioadei, si ninsori, cu precadere in centrul, sudul si estul Romaniei. Estimam ca spre sfarsitul intervalului temperaturile ar putea fi peste mediile lunare in Oltenia si sudul Banatului.

Afla  prognoza meteo Braila pe urmatoarele zile 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.