24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primul dosar penal la recensamantul din Braila

Politistii braileni au intocmit primul dosar penal pentru ultraj unei persoane care a avut o atitudine nepotrivita fata de recenzorul care venise sa completeze formularele de inregistrare a datelor pentru recensamant, dupa cum a declarat joi, pentru AGERPRES, prefectul de Braila, Dumitru Popa.

„Un recenzor din Ianca, in momentul in care a vrut sa patrunda intr-o gospodarie pentru a-si exercita atributiile pe care le are pe perioada recensamantului, gazda a avut o atitudine nepotrivita, a avut loc un schimb de replici mai grele, moment in care recenzorul a sunat la 112. La fata locului s-a prezentat politia, care a luat cele doua parti si le-a dus la sectie. In urma anchetei facute de catre politie, s-a intocmit dosar penal persoanei care trebuia sa fie recenzata. Este foarte bine de stiut ca, pe perioada efectuarii recensamantului, recenzorul este imputernicit cu puteri de stat“, a declarat prefectul Popa.


Sursa: Agerpres


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.