24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primarul Simionescu anunta un Craciun trist pentru braileni

Primarul îi anunţă pe brăileni că anul acesta ghirlandele luminoase de sărbători  vor lipsi de pe cele mai importante artere din municipiu, din cauza lucrărilor de reabilitare.

Sărbătorile de iarnă reprezintă perioadă cea mai aşteptată din an, atât de cei mici, cât şi de cei mari. Iarna trecută, brăilenii se înghesuiau, cu mic, cu mare, la plimbări prin parc, unde copacii erau împodobiţi cu mii de luminiţe colorate şi în aer plutea spiritul sărbătorilor. Iarna aceasta va fi mult mai tristă, decoraţiile de Crăciun lipsind cu desăvârşire. Lucrările de reabilitare din oraş nu le vor permite autorităţilor locale să împodobească oraşul cu luminiţe şi decoraţiuni. Întrebat despre această situaţie, primarul a dat un răspuns sec, dar care, cu siguranţă, nu va bucura pe nimeni. ”Iluminatul de sărbători nu va fi posibil anul acesta. Pe Călăraşi nu mai avem stâlpi, o să încercăm să găsim o soluţie, poate vom împodobi pomii”, a declarat Aurel Simionescu, primarul oraşului.sursa: viatabrailei.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.