24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preturi avantajoase la locuinte si in Braila

In contextul crizei globale multe sectoare de activitate fie s-au blocat fie au stagnat activitatea. In ceea ce priveste piata imbiliarelor se poate vorbi despre o scadere a preturilor dar si despre o cerere extrem de scazuta din cauza nivelului saracit de trai al populatiei. La nivel national preturile locuintelor in principalele orase au atins minime istorice coparativ cu 2008, inceputu crizei. La nivelul Brailei se poate vorbi despre un blocaj pe piata imobiliara. Vanzarile de locuinte, fie case cu terenuri fie apartamente, merg foarte greu ceea ce duce la o scadere mare a preturilor.Preturi avantajoase la locuinte si in Braila

In contextul crizei globale multe sectoare de activitate fie s-au blocat fie au stagnat activitatea. In ceea ce priveste piata imbiliarelor se poate vorbi despre o scadere a preturilor dar si despre o cerere extrem de scazuta din cauza nivelului saracit de trai al populatiei. La nivel national preturile locuintelor in principalele orase au atins minime istorice coparativ cu 2008, inceputu crizei. La nivelul Brailei se poate vorbi despre un blocaj pe piata imobiliara. Vanzarile de locuinte, fie case cu terenuri fie apartamente, merg foarte greu ceea ce duce la o scadere mare a preturilor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.