24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii locali galateni au fost penalizati la salariu

Numărul total al angajaţilor Poliţiei Locale Galaţi care au primit sancţiuni pentru diverse nereguli în 2011 este de 20. Reţinerile din lefuri pe motiv de indisciplină au variat între 5 şi 10%, unii fiind sancţionaţi de mai multe ori.

Încălcarea regulamentului de serviciu decătre poliţiştii locali din municipiul Galaţi nu a rămas fără repercursiuni în anul trecut. Agenţii care au comis diferite abateri de la cod şi au fost prinşi de superiori au scăpat, în cele mai fericite cazuri, doar cu o mustrare.



sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.