24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii au nevoie de ajutorul brailenilor pentru prinderea infractorilor

Este vorba mai precis de spiritul civic pe care ar trebui sa il manifeste fiecare persoana. Politistii braileni au nevoie si de ajutorul cetatenilor in vederea prinderii infractorilor. Recunoasterea si indiciile oferite de cetateni sunt de mare ajutor in procesul de localizare si identificare al infractorilor.

Pentru a atrage atenţia cetăţenilor cu privire la factorii de risc în ceea ce priveşte producerea tâlhăriilor, în special asupra femeilor, având ca mod de operare smulgerea lănţişoarelor şi a poşetelor, poliţişti de la Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, Biroul de Ordine Publică şi Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au simulat producerea unei tâlhării, într-o zonă intens circulată din municipiul Brăila.

Premisa de la care a pornit campania constă în faptul că populaţia trebuie să fie informată cu privire la măsurile minime pe care trebuie să le adopte pentru a evita situaţiile neplăcute în care ar putea fi victime ale celor care fac din tâlhărie un mod de viaţă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.