24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pneumonia a omorat un galatean

Un bărbat a murit de pneumonie şi încă un caz de gripă a fost confirmat la Galaţi. Numărul cazurilor de viroze respiratorii a înregistrat în ultima săptămână de monitorizare epidemiologică o uşoară scădere. În continuare sunt afectaţi mai ales copiii.

„În evidenţele DSP, sunt înregistrate 2.614 cazuri de infecţii acute respiratorii (viroze), din care 107 au necesitat internare în spital şi tratament sub supraveghere medicală", a afirmat dr Valentin Boldea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.