24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pensionarii braileni au prins doar 20 de bilete de tratament

Numai 20 de bilete de tratament au fost repartizate pensionarilor brăileni pentru seria din martie 2012. Directorul Casei Judeţene de Pensii (C.J.P.) Brăila, Sorin Enache, a spus că s-au primit doar bilete pentru staţiunile din ţară, urmând ca în perioada următoare să vină şi cele pentru celelalte serii.

“Pentru luna martie au fost alocate pentru judeţul nostru 20 de bilete de tratament pentru seria care are plecare astăzi (n.r. ieri). Sperăm că pentru seriile de luna viitoare vor veni mai multe bilete, deoarece va sosi sezonul cald, iar pensionarii brăileni, cei care beneficiază legal de aceste bilete să poată pleca la tratament sau odihnă în staţiunile din ţară”, a declarat Sorin Enache, directorul Casei Judeţene de Pensii Brăila.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.