24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patronii care inchiriaza camere sunt asteptati la plata taxelor

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Brăila ii asteapta pe patronii care inchiriaza camere sa isi plateasca tranşa a 2- a, de 50% din impozitul anual datorat pentru veniturile obţinute din închirierea de camere în scop turistic.
Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Brăila a tinut sa instiinteze astazi pe toti cei care obtin venituri din aceasta activitatea ca luni, 26 noiembrie2012, este termenul de plată pentru cea de-a doua  tranşa.
Impozitul anual datorat se calculează prin aplicarea cotei de 16% asupra normei anuale de venit, impozitul fiind final.
Obligaţia este reglementată de prevederile Ordinului comun nr.22/06.01.2012 al ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr.28/10.01.2012 şi ale art.62indice 1 din Legea nr.571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.