24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasageri braileni blocaţi de peste 50 de ore în trenurile CFR

Cei 400 de pasageri blocaţi de peste 50 de ore în Trenul InterRegio 1574 Galaţi - Bucureşti, care de marţi noapte se află în Gara Făurei, sunt consultaţi de o echipă medicală, unii dintre pasageri afirmând că sunt într-o situaţie critică şi că nu au niciun răspuns concret de la autorităţi, relatează Mediafax.

Cei aproximativ 400 de oameni sunt blocaţi de peste 50 de ore în tren, iar în tot acest timp autorităţile nu au reuşit să găsească o soluţie pentru călători, susţinând că se acţionează cu pluguri pentru curăţarea liniei ferate şi că se fac eforturi pentru ca trenul să ajungă miercuri la Galaţi.

"Va ajunge la tren un plug care vine de la Feteşti şi care este pe drum de aproape 12 ore. Cu plugul în faţă, trenul va fi expediat la Galaţi, cu oprire la Brăila şi în alte câteva staţii", a declarat, miercuri, Ionel Filimon, directorul Centrului Regional de Exploatare, Întreţinere şi Reparaţii al CFR.


Potrivit acestuia, deşi este în continuare extrem de frig, vântul a scăzut în intensitate în zona Făurei.Sursa: Romania Libera sau Mediafax


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.