24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ordin 1008/2012 derularea serviciului de pilotaj al navelor maritime

Ordin 1008/2012 pentru stabilirea modului de derulare a serviciului de pilotaj al navelor maritime publicat in monitorul oficial 407 din 2012. Emitent: Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

In conformitate cu prevederile art. 50 alin. (1) lit. b) si alin. (5), precum si ale art. 51 alin. (1), alin. (3) lit. a) si b) si alin. (5) din Ordonanta Guvernului nr. 22/1999 privind administrarea porturilor si a cailor navigabile, utilizarea infrastructurilor de transport naval apartinand domeniului public, precum si desfasurarea activitatilor de transport naval in porturi si pe caile navigabile interioare, republicata,
    in temeiul prevederilor art. 50 alin. (6) si art. 51 alin. (4) din Ordonanta Guvernului nr. 22/1999, republicata, si ale art. 5 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 76/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, cu modificarile si completarile ulterioare,

    ministrul transporturilor si infrastructurii emite urmatorul ordin:

    ART. 1
    Serviciul de pilotaj al navelor maritime si fluviomaritime, denumite in continuare nave maritime, se asigura de catre administratiile portuare, prin intermediul operatorilor economici specializati, autorizati in conditiile legii, astfel:
    a) Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" - S.A. Constanta, in porturile aflate in administrarea sa;
    b) Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" - S.A. Galati, in porturile aflate in administrarea sa;
    c) Compania Nationala "Administratia Canalelor Navigabile" - S.A. Constanta, pe canalele navigabile si in porturile aflate in administrarea sa.
    ART. 2
    (1) Serviciul de pilotaj al navelor maritime, pe sectorul de Dunare cuprins intre rada portului Sulina si Braila, portul Sulina, precum si manevrele de sosire si plecare din porturile Sulina, Tulcea, Galati si Braila se asigura de catre Regia Autonoma "Administratia Fluviala a Dunarii de Jos" Galati.
    (2) Serviciul de pilotaj al navelor maritime prevazut la alin. (1) se desfasoara in conformitate cu prevederile Conventiei de la Belgrad din 1948 privind regimul navigatiei pe Dunare prin piloti autorizati de catre Regia Autonoma "Administratia Fluviala a Dunarii de Jos" Galati si se asigura pe baza de contract de prestari de servicii, in baza criteriilor impuse prin contractul-cadru, incheiat in mod nediscriminatoriu intre Regia Autonoma "Administratia Fluviala a Dunarii de Jos" Galati si respectivii piloti ca persoane fizice sau ca operatori economici autorizati in conditiile legii.
    ART. 3
    Serviciul de pilotaj al navelor maritime se asigura pe baza de contract de prestari de servicii, in baza criteriilor impuse prin contractul-cadru, incheiat in mod nediscriminatoriu intre administratiile portuare si respectivii operatori economici autorizati in conditiile legii.
    ART. 4
    (1) La data intrarii in vigoare a prezentului ordin, Ordinul ministrului transporturilor si infrastructurii nr. 1.162/2009 isi inceteaza aplicabilitatea. 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Ultimele anunturiUltimele legi

Noutati 2018 privind lipsa rovinietei

Pentru lipsa rovinietei valabile, procesul-verbal de constatare a contravenției se comunică contravenientului în termen de cel mult 2 luni de la data aplicării sancțiunii contravenției.

 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.