24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opere de arta pe post de martisoare la Galati

Micile obiecte iau naștere în mâinile Gabrielei Stavăr, o gălățeancă îndrăgostită de artă în orice formă. Artista, maestră a picturilor pe sticlă, pregătește pentru 1 Martie o serie specială de mărțișoare, destinate celor care știu și pot să aprecieze distincția subtilă a unui dar deopotrivă frumos și prețios.

Cu săptămâni bune înainte de 1 Martie, cei care confecționează mărțișoare de dragul obiceiului sau pentru a câștiga de pe urma vânzării micilor obiecte care vor împodobi decolteurile doamnelor și domnișoarelor în prima zi a primăverii se pun serios cu burta pe treabă.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.