24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ninsorile revin pe teritoriul judetului nostru

Iarna isi arata din nou coltii ar meteorologii ne pun in garda cu o atentionare de Cod Galben de ninsori care intra de miercuri de la ora .00 si va tine pana joi la ora 20.00. Se anunta intensificari ale vantului si ninsori în Dobrogea, în sudul şi estul Munteniei şi în sudul Moldovei unde vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale ce vor depăşi 60... 70 km/h. În aceste zone va ninge, cu precădere începând din după-amiaza zilei de miercuri.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.