24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Model auto Volvo confiscat de politistii de frontiera galateni

Incidentul s-a produs la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier. Proprietarul maşinii, un româno-basarabean de 25 de ani a rămas fără maşină şi a fost amendat cu 7.000 de lei.

În data de 19 martie, în jurul orei 10.00,  în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat A. Valeri (care are dubla cetăţenie, româna şi moldovenească). Individul, în vârsta de 25 ani, conducea un autoturism marca Volvo S80, care li s-a părut suspect celor de la frontieră.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.