24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Medici braileni reclamati la Colegiul Medicilor

De la începutul acestui an, la Colegiul Medicilor au ajuns trei reclamaţii care vizează nemulţumirile pacienţilor faţă de serviciile medicale prestate de către medicii din diverse unităţi sanitare şi eventuale cazuri de malpraxis.

Potrivit informaţiilor furnizate de dr. Liliana Chiţanu, preşedinte al Colegiului Medicilor, aceste sesizări nu sunt finalizate şi nu au ajuns încă la Comisia de disciplină a Colegiului, fiind analizate în cadrul departamentului de jurisdicţie profesională, întrucât rezultatele de expertiză medico-legală durează foarte mult, în timp ce petiţionarii îşi doresc o rezolvare cât mai rapidă a situaţiei.

Comparativ cu anul trecut, când s-au înregistrat 12 reclamaţii, din care zece s-au terminat cu nesancţionare şi două cu mustrarea medicilor implicaţi, pe anul în curs nu este finalizat niciun caz. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.