24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maine vine la Braila ministrul pentru dialog social

Vineri, 21.09.2012, ora 11.00, la Sala Rondă a Prefecturii, în prezența Ministrului delegat pentru dialog social, domnul Liviu Marian Pop va avea loc ședința extraordinară a Comisiei de Dialog Social a județului Brăila, cu următoarea ordine de zi:

1.    Informare privind măsurile luate la nivelul judeţului Brăila pentru prevenirea şi combaterea abandonului şcolar, precum şi a absenteismului;
2.    Perfecționarea profesională a cadrelor didactice prin participarea la programe si proiecte europene în scopul îmbunătăţirii calităţii învăţământului brăilean. Măsuri pentru atragerea de fonduri europene;
3.    Activitatea desfășurată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila în domeniul tineretului în perioada 01.01.2012-31.08.2012.
4.    Reluarea medierii în cadrul Comisiei de dialog social a conflictului de muncă deschis de Sindicatul Județean Sanitas Brăila la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, ca urmare a faptului că părţile nu au ajuns la o înţelegere privind încheierea unui contract colectiv de muncă;
5.    Diverse.

Forum Braila asteapta comentariile si sugestiile brailenilor prin formularul de mai jos. Nu uitati: Vocea Brailei sunt brailenii ! 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.