24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Insula Mare a Brailei este blocata de podurile de gheata

În urma videoconferinţei de sâmbătă susţinută de premierul Emil Boc cu prefecţii judeţelor din România, prefectul Brăilei, Dumitru Popa, a solicitat spărgătorul de gheaţă Perseus pentru a sparge sloiurile de gheaţă, dar şi a podului de gheaţă format în direcţia Insulei Mari a Brăilei.

 
Vezi timpul probabil in Insula Mare a Brailei

“Vreau să va spun că noi pe plan local gestionăm foarte greu sloiurile de pe Dunăre. Este vorba despre podul de gheaţă format în dreptul Insulei Mari a Brăilei, la trecerea bac. Dacă este posibil ca să dispuneţi dumneavoastră o navă să treacă o dată prin faţa Brăilei, spărgătorul Perseus, iar în spatele lui va veni un alt spărgător «Lainici» a Şantierului Naval Brăila şi dacă ajunge aici, ne descurcăm cu ce ne pune la dispoziţie Şantierul Naval Brăila.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.