24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iarna vine de vineri la Braila

De două zile ceaţa a pus stăpânire pe Brăila. De asemeni “pâcla” este prezentă şi pe fluviul Dunărea pe tot parcursul zilei.

Şoferii au întâmpinat ceva probleme în trafic, dându-le bătăi de cap partipanţilor la trafic, mai ales celor mai grăbiţi, care au fost nevoiţi să circule cu viteză redusă. Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto ca în condiţii de vizibilitate scăzută să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire, să circule cu viteză redusă şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Chiar dacă ceaţa persistă în aceste zile nici în zilele următoare nu va fi mai bine. Până miercuri, maximele nu vor depăşi 9 grade Celsius, iar minimele vor fi cu minus.

Meteorologii spun că de joi, în Brăila vremea se va răci şi mai mult. Maximele nu depăşesc 6 grade şi sunt condiţii de ploaie şi ninsoare. Afla cum este vremea in Brailasursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.