24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / Consiliul Judetean

ISJ Braila

Date si informatii utile brailenilor de la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Braila.
 • Sediu: B dul A.I.Cuza 172
 • Tel: 0239619160
 • Fax:0239614060
 • E-mail: isjbr@easynet.ro

Despre ISJ Braila:
Inspectoratul Scolar Judetean Braila este organ descentralizat de specialitate subordonat Ministerului Educatiei,Cercetarii, Tineretului si Sportului si actioneaza pentru realizarea politicii educationale in invatamantul preuniversitar.

 

Inspectoratul Scolar asigura comunicarea strategica intre Ministerului Educatiei,Cercetarii, Tineretului si Sportului si unitatile de invatamant, organele administratiei judetene si locale, compatibilizarea demersurilor proiective cu cele actionale si evaluative, astfel incat, fiecare cadru didactic, fiecare elev, fiecare parinte sa beneficieze de toate informatiile necesare pentru participarea la actul educational.

Stiri si evenimente despre ISJ Braila


E-mail: isjbr@easynet.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.Galerie foto:

  

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.