24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotul care a furat din gardul scolii a fost identificat

Judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat activităţi specifice şi i-au probat lui N.Dinu (26 de ani), din comuna Salcia Tudor, că este autorul unui furt comis la data de 16.09.2013, în dauna şcolii generale din satul Spiru Haret.

Prejudiciul constă în patru panouri din plasă ale gardului unităţii, valoarea fiind de 50 de lei, şi a fost recuperat parţial.

Iniţial, cauza a fost înregistrată în evidenţe cu autori necunoscuţi.
Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosar care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu soluţie legală.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.