24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gheorghe Bunea Stancu este telepat potrivit DNA

Se pare ca dupa dosarul "Telepatia" a lui Dan Voiculescu, DNA Galati are angajati, pe langa experti economisti, si experti telepati sau parapsihologi si de aceea cere Tribunalului Galati inlocuirea masurii de arestare la domiciliu a lui Gheorghe Bunea Stancu!

Potrivit site-ului pna.ro (de unde au preluat stirea atat info braila cat si obicetiv voce brailei), propunerea de arestare preventiva a fost formulata ca urmare a faptului ca inculpatul Gheorghe Bunea Stancu, in mod indirect, a luat legatura cu suspectul Soare Vasile, desi prin Incheierea din data de 08.08.2014 a Tribunalului Galati, prin care s-a dispus luarea masurii preventive a arestului la domiciliu, pentru o perioada de 30 de zile, fata de primul mentionat, instanta l-a obligat sa nu comunice cu ceilalti inculpati, suspecti sau martori. Propunerea de arestare preventiva a fost inaintata Tribunalului Galati.

DNA face precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, necesara in vederea propunerii unor masuri preventive, activitate care nu poate, in nici o situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie."

Intrebare: Daca ieri era Sfantul Vasile, si Stancu ii transmitea printr-un intermediar un "La multi Ani!" omului Vasile Soare se presupune ca a luat legatura cu suspectul?

Si inca ceva (referitor la comentatorii postaci): "Mandria este pacatul capital cel din care se nasc toate celelalte pacate! Esti mandru/suntem mandri când ne supărăm pe oricine si din orice motiv, când ne facem publicitate pentru orice faptă bună, pe care poate nici n-am facut-o, când ignorăm si râdem atât pe bună dreptate, cât si pe nedrept de cineva, când invidiem si urâm pe cineva care este mai bun decât noi, când vorbim pe cineva de rău indiferent dacă este adevărat sau nu, când ne îmbrăcăm în diferite haine tentante pentru a place oamenilor sau pentru a fi în centrul atentiei, când spunem aproapelui faptele bune pe care le-am facut etc." sursa: brailei.ro.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.