24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbalistul brailean Banel Nicolita se considera modest

Fotbalistul brailean Banel Nicolita se considera modest

Originar din oraşul brăilean Făurei, Bănel Nicoliţă a crescut într-o familie nevoiaşă şi a început să bată o minge din cârpe pe maidanul din localitate, până a intrat la şcoală şi a fost racolat în echipa locală de fotbal.

Fostul stelist, Bănel Nicoliţă, a explicat motivele pentru care atât jucătorii, cât şi suporterii lui Saint-Ettenne îl iubesc atât de mult."Am făcut un tur bun, mă bucur că am dat tot şi că am făcut meciuri bune. Sper ca în 2012 să terminăm ce am început în 2011. Meritam cel puţin un egal cu PSG, dar ăsta este fotbalul. Au fost şi ani mai buni, dar ăsta este unul dintre cei mai buni ani din cariera mea.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.