24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dunarea este foarte scazuta in zona Brailei

Navigaţia pe fluviu se desfăşoară cu restricţii din cauza cotelor scăzute excesiv în ultima perioadă. Cotele apelor fluviului au ajuns, în dreptul Brăilei, la 26 plus cinci centimetri, cote excesiv de mici.

Navigatorii au fost avertizaţi să tragă ambarcaţiunile de peste două tone la mal, pentru a evita un blocaj pe fluviu. Bacurile între Brăila şi Tulcea merg şi ele cu dificultate, ba chiar, pe alocuri, fac câte un ocol pentru a evita zonele de uscat apărute peste noapte.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.