24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Discotecile din oras si din cateva comune, rascolite de politisti

Inceput de luna cu vizite ale politistilor prin discoteci si cateva comune din Braila. Acţiunile oamenilor legii au fost de natura preventiva în municipiu şi judeţ in noaptea de 2 spre 3 martie 2013, între orele 23:00-3:00, poliţişti de la Poliţia oraşului Ianca şi Secţia 4 de Poliţie Rurală Ianca, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul I.J.J. Brăila-Grupa de Sprijin şi Intervenţie Ianca, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a prostituţiei şi proxenetismului, şi identificării şi încarcerării persoanelor condamnate la executarea pedepsei cu închisoarea, în zona discotecilor din oraş şi din comunele Şuţeşti, Grădiştea, Racoviţa şi Mircea Vodă.

Forţele de ordine au efectuat controale la 5 unităţi economice tip discotecă, au legitimat 34 de persoane, dintre care 14 au fost controlate corporal sumar, au verificat în trafic 9 autovehicule şi au constatat două contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 450 de lei.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.