24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Declaratia privind venitul asigurat la sistemul public de pensii

Ordin 874/2012 pentru aprobarea modelului, continutului, modalitătii de depunere şi de gestionare a „Declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de pensii“ publicat in  Monitorul Oficial 421/2012. Emitent: ANAF.

In temeiul art. 12 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 109/2009 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, al art. 9 alin. (4) din Statutul Casei Nationale de Pensii Publice, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 118/2012, al art. 296^22 si art. 296^25 alin. (7) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare,

    presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si presedintele Casei Nationale de Pensii Publice emit urmatorul ordin:

    ART. 1
    Se aproba modelul si continutul formularului "Declaratie privind venitul asigurat la sistemul public de pensii", cod 14.13.03.03, prevazut in anexa nr. 1.
    ART. 2
    Pentru anul 2012, declaratia prevazuta la art. 1 se depune de persoanele prevazute la art. 296^21 alin. (1) lit. a)-e) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, numai in situatia in care se incadreaza in una dintre aceste categorii, incepand cu data de 1 iulie 2012.
    ART. 3
    Formularul prevazut la art. 1 se completeaza si se depune conform instructiunilor prevazute in anexa nr. 2.
    ART. 4
    Instructiunile de gestionare a formularului prevazut la art. 1 sunt prevazute in anexa nr. 3.
    ART. 5
    Caracteristicile de tiparire, modul de difuzare, de utilizare si de pastrare a formularului prevazut la art. 1 sunt stabilite in anexa nr. 4.
    ART. 6
    Referirile la Codul fiscal din prezentul ordin reprezinta trimiteri la Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.
    ART. 7
    Anexele nr. 1-4 fac parte integranta din prezentul ordin.
    ART. 8
    Directia generala proceduri pentru administrarea veniturilor, Directia generala de tehnologia informatiei, directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Casa Nationala de Pensii Publice, precum si unitatile subordonate ale acesteia vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
    ART. 9
    Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si se aplica incepand cu data de 1 iulie 2012.
 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Ultimele anunturiUltimele legi

Noutati 2018 privind lipsa rovinietei

Pentru lipsa rovinietei valabile, procesul-verbal de constatare a contravenției se comunică contravenientului în termen de cel mult 2 luni de la data aplicării sancțiunii contravenției.

 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.