24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Dan Music Braila prestari servicii artistice

Dispunem de echipamente proprii de sunet si lumini adecvate atat spatiilor in aer liber, cat si acoperite, transportul si montajul acestora facand deasemenea parte din atributiile noastre. Optiunea intre formatia live si DJ va apartine in totalitate, avand in vedere gusturile si preferintele dumneavoastra, putand apela si la indrumarea noastra pentru a avea certitudinea ca faceti alegerea potrivita.
Pentru ca o nunta, un botez sau o petrecere sa fie de neuitat, muzica respectiv formatia are o importanta deosebita.

Adresa: Dorobantilor Nr.33; Braila
Judetul: Braila
Tel.: +40744551000
E-mail: danmusicband@gmail.com
Web: www.danmusic.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.