24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

DNA cu ochii pe presedintele PSD Braila

Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este din nou in vizorul oamenilor legii, de aceasta data fiind cercetat de catre procurorii DNA sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu.

Mai clar, acesta este banuit ca ar fi comis niste ilegalitati pentru a face rost de 1 milion de euro pentru campania electorala din 2009 a presedintelui PSD de atunci, Mircea Geoana.

In cursul zilei de ieri, la solicitarea mai multor organisme de presa, Directia Nationala Anticoruptie a confirmat faptul ca inca din 11 mai, impotriva lui Stancu si a altor trei persoane s-a inceput urmarirea penala.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.