24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conflict degenerat in lovire

Duminica, 27 octombrie 2013, la orele 15:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de B.Paul (22 de ani), din localitatea Robeasca, judeţul Buzău, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni comise de A.Valentin (26 de ani), din satul Sătuc, comuna Galbenu.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în urma unor neînţelegeri, cel reclamat l-a lovit cu pumnii pe celălalt, în timp ce se aflau pe o stradă din sat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.