24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concubin reclamat pentru violenta

Miercuri, la orele 21:32, B.Emanuela (19 de ani), din comuna Dudeşti, satul Tătaru, a reclamat la Secţia 3 de Poliţie Rurală Făurei faptul că, în timp ce se deplasa pe stradă, P.Petrică (22 de ani), concubinul ei, din aceeaşi localitate, a lovit-o cu pumnul în zona feţei, provocându-i leziuni uşoare.

Poliţiştii au efectuat cercetări, suspectul nu a fost găsit la domiciliu şi se continuă verificările pentru depistarea şi audierea lui, iar în cauză au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.