24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Agricultura

Complexul de Porci Braila

Complexul de Porci Braila - societatea detine in propietate doua complexe de crestere a suinelor , unul in com. Tichilesti , jud. Braila , cu o suprafata de 40 ha si o capacitate de 35.000 capete de porci , iar celalalt pe raza comunei Vadeni (Sos. Baldovinesti) jud. Braila , cu o suprafata de 80 de ha si o capacitate de 100.000 de porci .
    Cele doua locatii sunt specializate in ceea ce priveste activitatea de productie , in sensul ca pe platforma Tichilesti se face selectia si obtinerea scrofitelor de reproductie , iar pe platforma Baldovinesti se face cresterea si ingrasarea porcilor pentru livrare la greutatea de 90-110 kg /cap .
     Firma are 12.000 de scroafe si livreaza anual peste 250.000 de capete de porci grasi pentru abatorizare , de rasa superioara , obtinuta din vieri si scrofite PIC . Carcasa astfel obtinuta dupa abatorizare este de calitate superioara , E si U.
     Intregul necesar de furaje se realizeaza in FNC-urile proprii, unul situat pe platforma Baldovinesti , iar celalalt pe platforma Tichilesti , realizandu-se zilnic 250 – 300 tone de furaje . Calitatea buna a furajelor este data de cerealele aprovizionate cu mare grija , ingrediente si aditivi de import (faina de peste , lapte praf , minerale si vitamine , fosfat monocalcic , lizina , colina , enzime , acidifianti , etc. ) , precum si de prelucrarea furajelor in granulatoare . Srotul de soia si fullfat-ul de soia se obtin prin fabricarea in sectia de extrudare proprie , cu o capacitate de 10 tone / ora . Societatea detine spatii de depozitare cereale , materii prime si furaje de capacitate 50.000 tone , deservite de o cale ferata , unde cerealele si alte materii prime se pot descarca rapid si automat din vagoane .
    Sunt in curs de desfasurare planuri de modernizare si investitii pentru grajduri , instalatii de epurare a apei , statia de biogaz , silozuri , societatea realizand anual investitii de peste 2 mil de euro .

Adresa : Str. Baldovinesti nr. 1 , Braila
Tel: +40 239 619022 ;    618167
Fax: +40 239 619689
E-mail: complexulbraila@yahoo.com;     caruzgroup@yahoo.com


Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.