24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Combinatul brailean din Chiscani este pe mana hotilor

Jandarmii şi poliţiştii brăileni duc o luptă susţinută cu hoţii care dau iama în fierul vechi din Combinatul de la Chiscani.Divizat prin „privatizarea Ciorbea", Combinatul de Celuloză şi Hârtie din Chiscani, aflat la zece kilometri de municipiul Brăila, a ajuns raiul hoţilor de fier vechi. Ba chiar, pentru un cărucior de ţevi, unii şi-au găsit aici sfârşitul.

Anual, poliţiştii şi jandarmii înregistrează câte 60-70 de furturi din combinat. „Clienţii fideli" ai Chiscaniului sunt chiar romii din Colonia de la Kilometrul 10, aflată în vecinătate.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.