24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Constructii Galati

Can Galaxy Galati hidroizolatii si constructii

Can Galaxy Galati executa sisteme profesionale de hidroizolatii si termo-hidroizolatii pe terase, hale, fundatii folosind cele mai noi tehnologii si soluti in realizarea hidroizolatiilor si termo-hidroizolatiilor, cu membrane termosudabile cu armura de polyester cu greutatea 4,5kg/mp cu bitum aditivat care rezista la fenomene de inghet si dezghet.
    Firma noastra mai executa lucrari de constructii: case vile acoperisuri sarpante fundatii consolidari imobile, sistematizarii(canalizari, rigole trotoare pavaje)si demolari amenajari interioare (apartamente, sedii de birouri, magazine, scari de bloc etc)si exterioare (fatade cladiri).

Telefon: 0745892420;  0741523507
E-mail: can.galaxy@yahoo.comUrl: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.