24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cainii maidanezi braileni merg iar la sterilizare

Asociatia "Vreau sa fiu liber" organizeaza, pentru vineri, 18 noiembrie, o ultima actiune de sterilizare a cainilor cu sau fara stapan din Braila.

"Este ultima pe acest an, deoarece deja este frig si pot sa apara complicatii pentru animalele operate. Vrem sa facem un apel catre cei care vor aduce caini pentru interventia chirurgicala sa fie siguri ca le pot asigura adapost cel putin pentru o noapte, fiindca daca sunt tinuti afara riscurile sunt foarte mari", ne-a declarat Cosmin Candea, presedintele Asociatiei "Vreau sa fiu liber" Braila.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.