24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila si Dunarea Galati isi doresc jucatori din Liga 3

Parcursul foarte bun al fotbaliştilor râmniceni din actuala stagiune nu a rămas fără ecou. Reprezentanţii mai multor echipe din Liga a III-a şi a II-a "au pus ochii" pe elevii lui Marian Roşu.

Privitor la formaţiile care s-au interesat de jucătorii CSM, Valeriu Sfinteş, preşedintele grupării râmnicene, a declarat: "Deocamdată, nu avem nimic concret, pe hârtie. Însă, am fost contactaţi de oficiali de la SC Bacău, Dunărea Galaţi şi FC Brăila. Nu ne-au spus clar pe cine anume vizează. La meciul de la Buzău, cu ABC Stoicescu au venit cei de la Dunărea Galaţi. Trimisul gălăţenilor şi-a notat pe toată durata partidei calităţile şi defectele jucătorilor Roman şi Lazăr. O repet, în cazul în care vor fi anumite formaţii interesate de jucătorii noştri, trebuie să ne asigurăm că atât noi, cât şi băieţii vor avea parte de cele mai bune condiţii".sursa: prosport.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.