24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

C&A Braila la Promenada Mall

Primul magazin C&A din Braila va fi inaugurat peste doua zile, pe data de 5 aprilie, in cadrul centrului comercial Promenada Mall. Acesta este cel de-al 19-lea magazin pe care retailerul international de moda il deschide in Romania.

Pozitionat la intrarea in mall si beneficiind de o suprafata de 1.250 de metri patrati, noul magazin C&A ofera, la debutul pe piata locala, reduceri de 20% in intervalul 5-8 aprilie. „Deschiderea magazinului C&A se inscrie in strategia noastra de business , care pune accent pe dezvoltarea zonei de moda prin aducerea de noi branduri internationale pozitionate deja in preferintele si asteptarile consumatorilor din aceasta regiune”, declara Dragos Chirita, Marketing Manager Promenada Mall Braila.

Promenada Mall Braila reprezinta componenta principala a parcului comercial European Retail Park Braila, alaturi de alti trei mari operatori: Altex, Carrefour si Bricostore.

Url: www.forumbraila.ro/Magazine+Braila-p3-17-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.