24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brazii pentru Craciun sunt in toate pietele Brailei

Sărbătorile de Crăciun vor debuta, peste câteva zile, poate şi zăpada va veni o dată cu aceste sărbători de basm, numai că vremea caldă nu prea ne dă speranţe.

La începutul acestei săptămâni, au fost scoşi la vânzare, în pieţele municipiului Brăila, pomii de Crăciun.

Preţurile oscilează de la 50 lei, bradul de jumătate de metru, ajungând la 1.500, bradul argintiu de 3 metri. Dar vorba românului: “Obrazul subţire cu cheltuială se ţine!”.

Ca în fiecare an, dacă preţurile nu vor scădea, brăilenilor, cu mai puţină dare de mână, nu le va mai rămâne decât să cumpere, deja, “tradiţionalele” crenguţe de brad, chiar dacă, adeseori, e vorba de molid.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.