24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt asteptati sa isi ridice carnetele de munca de la ITM

Peste 600 de brăileni au uitat că mai au şi cărţi de muncă, în care sunt trecuţi câţiva ani de muncă, câţiva ani de muncă importanţi în viaţa lor.

Brăilenii nu se înghesuie nici acum la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) ca să-şi ridice carnetele de muncă, chiar dacă inspectorii ITM le-au trimis la societăţi înştiinţări peste înştiinţări.

Este vorba despre cei care s-au aflat în activitate până la data de 31 decembrie 2010 şi care nu şi-au luat până acum carnetele de muncă.

Astfel, persoanele care au avut calitatea de salariat, iar carnetele de muncă le-au fost păstrate şi completate de reprezentanţii ITM sunt rugaţi să se prezinte la ghişeu în perioada următoare. Potrivit celor declarate de inspectorii de muncă, la ora actuală, la ITM Brăila există o listă de peste 650 de angajatori, care nu au ridicat carnetele de muncă.

Deşi au avut un termen de respectat, lumea nu s-a înghesuit, motiv pentru care patronii sunt aşteptaţi în continuare să vină să-şi ridice carnetele.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.