24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sfatuiti cum sa se protejeze de canicula

Autoritatile brailene isi indreapta atentia spre cetateni si le ofera o serie de sfaturi pentru a preveni pe cat se poate inconvenientele pe care le provoaca canicula anuntata zilele acestea. Astfel Comitetul pentru situatii de Urgenta al Municipilui Braila a tinut sa faca o serie de precizari care vizeaza prevenirea incidentelor in perioadele cu temperaturi extreme din aceasta vara.

Braileni trebuie sa:
- sa evitati pe cat de mult posibil expunerea la soare intre orele 11.00 si 18.00 si sa nu faceti abuz de aerul conditionat.

- sa purtati palarii de soare, haine lejere si ample, din fibre naturale de culori deschise.

- Nu asteptati sa vi se faca sete

- este interzis consumul de alcool si cafea deoarece aceste bauturi duc la deshidratare si diminueaza capacitatea organismului de a lupta cu temperaturile mari.

- consumati o mare cantitate de fructe si legume, in special citricele, care contin multa apa si va ajuta sa va mentineti hidratarea de care aveti nevoie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.