24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii se pregatesc pentru masa de Paste cum se cuvine

Mai sunt doar cinci zile când vom spune cu toţii “Hristos a Înviat”. Marea sărbătoare creştină venită în fiecare an în anotimpul renaşterii ne pune pe gânduri ce vom pune pe masa de Paşti “mai altfel”, dar ne va da şi socotelile bugetare peste cap.

Pregătirile pentru sărbătorile pascale sunt în toi. Gospodinele ajutaţi de soţi au luat la pas pieţele în căutare de miei, ouă şi vopsea. Însă, pe lângă pască, ouă roşii şi friptură, de pe masa de Paşte nu trebuie să lipsească ridichile, ceapa verde, drobul, sărmăluţele, cozonacul şi vinul.

Pentru sărbători îmbelşugate trebuie să scoatem din buzunar cel puţin 500 de lei, ceva mai mult decât anul trecut, având în vedere scumpirile din ultima perioadă.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.