24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii se pot instrui pentru meseria de administrator de bloc

Si meseria de administrator de bloc ascunde niste indeletniciri, prezinta niste obligatii si ofera niste beneficii. Brailenii au acum posibilitatea de a se instrui in tainele meseriei de administrator de bloc, Federaţia Uniunea Asociaţiilor de Proprietari şi Asociaţia Judeţeană a Administratorilor de Imobile Brăila, în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila organizand în perioada 1 - 20 octombrie, un curs de instruire pentru administratorii de bloc. Cursurile se finalizeaza prin obţinerii atestatului de administrator.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.