24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii se bat pentru fete

Cinci barbati din judetul Calarasi au mers la domiciliul unui localnic din Lanurile pentru a o lua pe concubina unuia dintre ei. Vizitatorii au intrat, insa, in conflict cu gazdele, patru persoane ajungand la spital pentru ingrijiri medicale.

Potrivit politistilor, duminica seara, la ora 22.50, lucratorii Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesizati de catre un localnic ca, in acea seara, la locuinta sa, din satul Lanurile, s-au deplasat cu autoturismul cinci barbati cu varste cuprinse intre 22 si 47 de ani, toti domiciliati in orasul Fundulea, judetul Calarasi.

Intentia acestora era de a o lua pe o tanara, concubina unuia dintre ei, insa pe fondul unor discutii contradictorii, a izbucnit un scandal pe timpul caruia tinerii s-au agresat reciproc.

Din verificarile efectuate a rezultat ca tanarul din Calarasi si fata din Lanurile au avut o relatie de concubinaj de aproximativ 7 ani, avand impreuna doi copii minori, si, din cauza unor neintelegeri, cei doi s-au despartit.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.