24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii s-au ingramadit sa isi depuna dosarul pentru subventiile la incalzire

Autorităţile locale aduce la cunoştinţă brăilenilor care pot beneficia de acest ajutor de încălzire că 20 noiembrie este ultima zi în care îşi pot depune dosarul la Direcţia de Asistenţă Socială.


La Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) au apărut şi primele cozi, asta din cauza unor zvonuri care au circulat zilele acestea, potrivit cărora data limită de depunere a documentelor necesare pentru ajutorul de încălzire este 15 noiembrie.

Până în prezent, 5.161 de brăileni au depus dosarele, pentru solicitarea ajutorului de încălzire pentru anul 2011-2012. 1.150 de brăileni au depus dosare pentru încălzirea cu combustibil solid, 3.895 pentru încălzirea cu gaze naturale şi 1.116 pentru încălzirea cu lemne, după cum ne-a precizat Nicoleta Oancea, director DAS.sursa: viatabrailei.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.