24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot apela Centrul Self-Service al AJOFM Braila

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila a organizat în ziua de 15 februarie, de la ora 13.00, lansarea Centrului SELF-SERVICE.

Acesta dezvoltă un sistem de furnizare de informaţii în regim de autoservire, cu privire la oportunităţile de orientare/formare/dezvoltare profesională şi integrare socio-profesională pe piaţa muncii a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Centrul a fost înfiinţat prin intermediul proiectului PROSELF "PROmovarea serviciilor de tip SELF-service", POSDRU/11/4,1/S/2, contractat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.