24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii cauta carnea de porc pentru Craciun

Brăilenii au început să se pregătească pentru Sărbătorile de iarnă, iar carnea de porc este în topul listei de cumpărături.

Chiar dacă oamenii abia se descurcă de la o lună la alta cu salariile şi pensiile care sunt prea mici în comparaţie cu preţurile mari practicate de comercianţi, românii fac tot posibilul pentru a respecta tradiţiile.

În unele localităţi, aproape fiecare familie creşte porci pe care îi sacrifică înainte de Crăciun, însă în mediul urban, oamenii preferă să cumpere carne deja tranşată. Locuitorii oraşelor pot şi ei să cumpere porci vii de la ţărani, aceştia oferind chiar servicii de sacrificare şi tranşare, preţul fiind de 10 - 15 lei pe kilogram ajungând la suma de 1.500 lei.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.