24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailean omorat in bataie la Spitalul de Psihiatrie

Momente de nebunie nu pentru un pacient internat in Spitalul de Psihiatrie Braila, ci pentru un supraveghetor. Un supraveghetor de la Spitalul de Psihiatrie Sfântul Pantelimon din Brăila a fost arestat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, după ce a omorât în bătaie un pacient internat.

Evenimentul tragic a fost facut public intr-o nota de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă că, în noaptea de 6-7 august, în calitate de supraveghetor la Spitalul de Psihiatrie din Brăila, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un baston de cauciuc unui pacient internat în acest spital, provocându-i leziuni care au condus la decesul acestuia.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.