24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

BVC Electrocentrale Galati a fost aprobat

Ordin 1319/2012 privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2012 pentru Societatea Comercială „Electrocentrale“ Galaţi - S.A. - filială a Societăţii Comerciale de Producere a Energiei Electrice şi Termice Termoelectrica - S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

 In baza art. 15 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului 37/2008 privind reglementarea unor masuri financiare din domeniul bugetar, aprobata cu modificari prin Legea 275/2008 , cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 6 alin. (8) din Ordonanta de urgenta a Guvernului 79/2008 privind masuri economico-financiare la nivelul unor operatori economici, aprobata cu modificari si completari prin Legea 203/2009, cu modificarile si completarile ulterioare,
    in conformitate cu prevederile art. 9 alin. (4) din Hotararea Guvernului 1.634/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, cu modificarile si completarile ulterioare, ale art. 10 alin. (4) din Hotararea Guvernului 34/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor Publice, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 12 din Hotararea Guvernului 11/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, cu modificarile si completarile ulterioare,
    avand in vedere prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2012 293/2011, cu modificarile si completarile ulterioare,

    ministrul economiei, comertului si mediului de afaceri, viceprim-ministrul, ministrul finantelor publice, si ministrul muncii, familiei si protectiei sociale emit urmatorul ordin:

    ART. 1
    Se aproba bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2012 pentru Societatea Comerciala "Electrocentrale" Galati - S.A., prevazut in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    ART. 2
    (1) Nivelul cheltuielilor totale aferente veniturilor totale inscrise in bugetul de venituri si cheltuieli, precum si nivelul cheltuielilor in structura reprezinta limite maxime si nu pot fi depasite decat in cazuri justificate, prin aprobarea de catre Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a unui ordin de rectificare a bugetului de venituri si cheltuieli.
    (2) In cazul in care in executie se inregistreaza nerealizari ale veniturilor totale aprobate, Societatea Comerciala "Electrocentrale" Galati - S.A. poate efectua cheltuieli totale proportional cu gradul de realizare a veniturilor totale, cu incadrarea in indicatorii de eficienta aprobati.

Ultimele anunturiUltimele legi

Noutati 2018 privind lipsa rovinietei

Pentru lipsa rovinietei valabile, procesul-verbal de constatare a contravenției se comunică contravenientului în termen de cel mult 2 luni de la data aplicării sancțiunii contravenției.

 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.